ترفند های تجاری خوب صحبت کردن

راهکارهای تجارتی (ترفند سخنرانان برتر)
به نظر شما چقدر سخنران خوب در سطح کشور ما ایران وجود دارند، که شما حاضرید مبلغ زیادی در حدود 15 تا 25 میلیون تومان بپردازید؟ اگر از این زاویه به موضوعی که اشاره شد نگاه کنیم، می بینیم که اکثر ما در جایگاه یک مدیر اصلا حاضر به پرداخت همچین مبلغی نیستیم. و تعداد کمی هم حاضر می شوند که این مبلغ را برای یک استاد در حیطه کار خود ( البته یک استاد با کیفیت) بپردازند. پس نتیجه ای که می گیریم می بینیم که همین تعداد مدیر برای یادگیری سخنرانی و فن بیان خود هزینه می کنند. همین تعداد مدیر عموما موفق تر از سایرین مدیرها می باشد.چون برای یادگیری و آموزش خود هزینه می کنند، و فرق یک مدیر موفق از یک مدیر نا موفق در همین امر است. البته سخنران ها هم از این قاعده مثتثنی نیستند. و زندگی مثل بازی شطرنج است اگر بلد نباشی همه می خواهند یادت بدهند. و وقتیکه یاد گرفتی همه می خواهند شکستت دهند. و مدیران ما باید یاد بگیرند که اشتباهات هوشمندانه قسمتی از هزینه پیشرفت است.
تقریبا سخنران هایی که در کشور ایران ما وجود دارند تعداد زیادی هستند که به صورت پاره وقت و تمام وقت، به فعالیت خود مشغول هستند. و تعداد کمی از آن ها به صورت حرفه ای سخنرانی می کنند، که 20 درصد از این سخنرانان 80 درصد از کل دستمزد و پرداختی در حرفه سخنرانی را به دست می آورند. این بدان معناست که تعدادی از این سخنرانان چهار برابر 80 درصد دیگر درآمد دارند. تفاوت اصلی بین سخنرانان کم درآمد و سخنرانانی که درآمد نجومی دارند در چیست؟
سخنران های نجومی
سخنران های نجومی به سخنرانانی گفته می شوند که بسیار پردرآمد هستند، و نسبت به سخنرانان دیگر برجسته تر می باشند. که این نوع سخنرانان مدت کمی سخنرانی می کنند و مبلغ بسیار زیادی می گیرند، که توسط مدیران ارشد یا طراحان جلسه دعوت می شوند.
سخنران های خاص
گروه دوم از سخنرانان می باشند که در کارشان موفق هستند، و درآمد خوبی هم دارند. ولی زیاد مشهور نیستند با اینکه درآمد خوبی دارند.چرا؟ به دلیل خاص بودن موضوع، سخنرانان کمتری در این حیطه وجود دارند. و به همین دلیل سخنرانی این نوع افراد از بقیه سخنرانان خاص تر و در بیشتر مواقع جذاب تر می باشد. و معمولا افرادی هستند که موفق در کار خود می باشند. و بسیار باهوش و متخصص اند. و معمولا کسانی هستند که مخاطبین را راضی نگه می دارند. و از این به بعد است که گام های مشهور شدن را طی می کنند.
آیا شما هم موقع معرفی محصولات خود، خاص و متمایز سخنرانی خودتان را ارائه می کنید؟ یا آیا می دانستید تمام سخنرانان چه حرفه ای و چه غیر حرفه ای وقتی سخنرانی می کنند، مطالب را خوب ارائه می کنند. و بسیار با انرژی و با نشاط می باشند؟ پس 1 با انرژی و نشاط بودن. و 2 مطالب را خوب ارائه کردن، این دو نکته مهم را در سخنرانی خودتان داشته باشید. تا بتوانید مخاطبین بیشتری جذب کنید. و شما به عنوان یک مدیر بهتر می دانید که جذب کردن مخاطبین مشتریان شما را هم بیشتر و موفق تر می کند. چون که مدیران زمانی می توانند فقط ماندگار باشند، که ارائه ماندگاری داشته باشند و در ذهن مخاطبین و مشتریان بتوانند نقش ببندد. و همه ما بایدحواسمان باشد، که از دید مخاطبین به این موضوع نگاه کنیم. و اگر شما به عنوان یک مدیر خلاق بتوانید مثل استیو جابز یکم تیز حس باشید، به راحتی می توانید که نه تنها در ارائه محصول می توانید خاص باشید بلکه از همه رقبای خود موفق تر خواهید شد. و به عنوان مدیر بی نظیر سخنرانی و ارائه بی نظیری هم باید ارائه دهید. که مخاطبین با سر تکان دادن کار شما را تصدیق کنند.به عنوان کسی که از سخنرانی شما در نحوه ارائه محصولات لذت می برند.
هدف گذاریتان را مشخص کنید
باید وقتی سخنرانی می کنید در درجه اول هدف خود را مشخص کنید که چرا شما به عنوان سخنران انتخاب شده اید؟ و آیا از شما بهتر نیستند که در جایگاه شما باشند؟ جواب دادن به این سولات و نوشتن آن برای خود و تحلیل آن می تواند شما را به هدف نزدیک تر کند. و بتوانید جلسه خود را برنامه ریزی کنید. و باید طوری برنامه ریزی کنید که به هدف خود در ارائه و معرفی محصول خود برسید . و نگذارید که مخاطبین شما حدس و گمان بزنند. سخنران های حرفه ای سخنرانی شان را از قبل سازمان دهی می کنند. و چند بار مطالبشان را باز نویسی می کنند. و جای بعضی از نکات را در سخنرانی تغیر می دهند، تا یک سخنرانی موثر تر بتوانند انجام دهند.
با مخاطبان خود آشنا شوید
سخنران های حرفه ای برای آشنا شدن با مخاطبان قبل از شروع سخنرانی، آنها را می بینند. و احوال پرسی می کنند. یا شغل مخاطب را می پرسند و یا سولاتی از این قبیل. وقتی شما این کار را انجام می دهید یک حس خاص مخاطبین شما را ترغیب می کند که به صحبت های شما گوش کند و بهتر با شما ارتباط می گیرد. و کاری که استیو جابز انجام داد،وتوانست با هوشمندی تمام مخاطبین را مجذوب سخنرانی های خود کند.
جمع بندی
اگر این فصل را به دقت مطالعه کرده باشید. می بینید که ترفند های اکثر سخنران های موفق، در ابتدا صحبت کردن همه شان خوب و عالی بود. و وقتی در صحبت کردن مهارت پیدا کردن، به سراغ نکات کلیدی می رفتند. و شما هم به عنوان مدیر باید ابتدایی ترین حالت سخنرانی که برایان تریسی از آن نام می برد، تمرین صحبت کردن، صحبت کردن، و صحبت کردن را یاد بگیرید و بعد مرحله بعدی را شروع کنید. و تا وقتی تمرین صحبت کردن را انجام نداده اید، هیچ اتفاقی در دنیای شما نخواهد افتاد.
دیدگاهتان را بنویسید